معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس شورای اسلامی وزیر نیرو:
معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس شورای اسلامی وزیر نیرو حضور اکیپ‌های عملیاتی از استان‌های مختلف در محل اجرای پروژه را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: آبرسانی و توزیع آب در شهر همدان به تعادل نزدیک شده است و در تلاش هستیم تا ضمن حفظ این تعادل خدمات بیشتری را به مردم شریف همدان ارائه دهیم.
کد خبر: ۱۰۶۶۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵ 08 September 2022
معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو از پیگیری‌ها به منظور تامین همه جانبه آب شهر همدان و تصمیم گیری‌ها در راستای افزایش ظرفیت آبرسانی از محل چاه‌های کشاورزی و دیگر منابع موجود خبر داد.

به گزارش تابناک همدان به نقل از روابط عمومی آبفای استان همدان، احمد حیدری در بازدید از ایستگاه پمپاژ ینگیجه ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه آبرسانی اضطراری به شهر همدان، با اشاره به اینکه شهر و استان همدان در دو سال اخیر گرفتار خشکسالی‌های پیاپی بوده است، گفت: در حال حاضر اکیپ‌های مختلف از برخی استان‌های کشور به منظور کمک به امر مهم آبرسانی به همدان حضور پیدا کرده اند.

وی با بیان اینکه ابر پروژه آبرسانی به همدان از ۱۷ سال پیش کلید خورد، عنوان کرد: این پروژه با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی بلاتکلیف مانده بود که در شش ماه اخیر با تلاش دولت سیزدهم و وزارت نیرو اقدامات جهادی به پیمانکاری قرارگاه خاتم الانبیاء به انجام رسید.

معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس شورای اسلامی وزیر نیرو با اذعان به اینکه کار به نقطه پایانی نزدیک شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم مطابق وعده‌های داده شده طی هفته‌های آتی آب پایدار به شهر همدان برسد.

وی با اشاره به اینکه در این مدت اقدامات اثرگذاری به منظور کنترل تنش آبی به انجام رسید، گفت: بیستم مرداد ماه عملیات اجرایی ایجاد رینگ ۱۶ کیلومتری آبرسانی اضطراری به عنوان خط بای پس آغاز شد و بر اساس وعده‌های داده شده قرار شد ظرف مدت سه هفته آبرسانی از این خط انجام شود که امیدواریم این وعده صادق باشد.

وی خاطرنشان کرد: این خط میتواند آب اضطراری را از منطقه خالقوردی و خط تالوار به ایستگاه آبشینه و بعد به تصفیه خانه شهید بهشتی برساند.
 
احمد حیدری همچنین با این توضیح که شهر همدان دارای دو زون تامین شده با آب‌های سطحی و آب‌های زیرزمینی است، عنوان کرد: پیش از این؛ ۶۵ درصد شهر از طریق آب‌های سطحی و ۳۵ درصد از طریق منابع اب زیرزمینی تامین می‌شد که عدم تعادل در این زونبندی مشکلاتی را به وجود آورده بود.

وی ادامه داد: با همراهی کشاورزان عزیز استان و ایجاد تعادل بخش در تامین آب با حفر ۵۶ حلقه چاه و ورود آب به مدار آبرسانی بخشی از مشکلات شهرمرتفع شد و پیگیری‌ها به منظور تامین همه جانبه آب شهر همدان و تصمیم گیری‌ها در راستای افزایش ظرفیت آبرسانی از محل چاه‌های کشاورزی و دیگر منابع موجود همچنان ادامه دارد.

معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس شورای اسلامی وزیر نیرو حضور اکیپ‌های عملیاتی از استان‌های مختلف در محل اجرای پروژه را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: آبرسانی و توزیع آب در شهر همدان به تعادل نزدیک شده است و در تلاش هستیم تا ضمن حفظ این تعادل خدمات بیشتری را به مردم شریف همدان ارائه دهیم.

وی در نهایت با بیان این جمله که شان ما نوکری و خدمت به مردم است گفت: اکیپ‌های مختلف، عملیات ایجاد خط انتقال، حفر و تجهیز چاهها، برق رسانی به چاه‌ها و دیگر اقدامات را در جبهه‌های مختلف و زمان محدود پیگیری می‌نمایند ضمن اینکه حفر ۲۵ تا ۳۰ حلقه چاه جدید نیز در دستور کار قرار گرفته است.
 
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار