باقری با اشاره به اینکه به صورت فصلی هر هکتار در روز برای ۴ نفر ایجاد اشتغال می‌کند، بیان کرد: هر ساله از ابتدای خردادماه چیدن گل‌محمدی آغاز می‌شود و از هر هکتار دو تاسه تن گل‌محمدی برداشت می‌شود.
کد خبر: ۵۹۵۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۴ 26 April 2018
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند با بیان اینکه از اوایل فروردین کار توزیع درختچه‌های گل‌محمدی در نهاوند آغاز شده است، گفت: سال گذشته سطح زیرکشت درختچه‌های گل‌محمدی در شهرستان نهاوند ۹ هکتار بود که امسال به ۱۱ هکتار افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۵ تن گل‌محمدی‌تر از باغ‌های نهاوند برداشت شود.

به گزارش ایسنا؛ احمد باقری منطقه همدان، با اشاره به اینکه شرایط مناسب آب و خاک شهرستان گلاب نهاوند یکی از مرغوب‌ترین نوع گلاب‌ها است، افزود: در حال حاضر نزدیک به ۵ واحد گلاب‌گیری سنتی در شهرستان نهاوند و به ویژه روستا‌ها فعال هستند که در سال گذشته ۳۰ هزار لیتر گلاب به روش سنتی در نهاوند تولید شد.

وی با بیان اینکه موارد مصرف گل‌محمدی برای گلاب‌گیری و اسانس خوراکی، عطر، ادکلن، دارویی، دمنوش و موارد دیگری است، ادامه داد: سیاست‌های جهادکشاورزی افزایش سطح زیرکشت گیاهان دارویی و کم‌آب‌بر و پرسود با هدف دستیابی به بازار‌های خارجی است، اما متأسفانه شرکتی برای فرآوری این محصولات وجود ندارد و به صورت خام به فروش می‌رسد.

باقری با اشاره به اینکه به صورت فصلی هر هکتار در روز برای ۴ نفر ایجاد اشتغال می‌کند، بیان کرد: هر ساله از ابتدای خردادماه چیدن گل‌محمدی آغاز می‌شود و از هر هکتار دو تاسه تن گل‌محمدی برداشت می‌شود.

وی اظهار کرد: باغداران نهاوندی پس از برداشت گل‌محمدی برای تهیه گلاب به کارگاه‌های گلاب‌گیری ارسال می‌کنند و از هر کیلوگرم گل مقدار دو لیتر گلاب ناب تهیه می‌شود و از هر ۶ هزار کیلوگرم گل یک لیتر عطر گل‌محمدی به دست می‌آید.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند در پایان خاطرنشان کرد: به طور متوسط در هر هکتار زمین زراعی مرغوب دو هزار و ۵۰۰ درختچه گل‌محمدی کشت می‌شود که پیش‌بینی می‌شود ۵ کیلوگرم گلاب خالص تولید شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار