معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: تولید سبزیجات آلوده را از 40 درصد به 28 درصد کاهش دادهایم.
به گزارش ایسنا، شهرام پرورش در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، با بیان اینکه پنج شهرستان استان سبزی آلوده به فاضلاب ندارند، تصریح کرد: تولید سبزیجات ناسالم در استان را از 40 درصد به 28 درصد کاهش دادهایم.
وی عنوان کرد: 72 درصد از سبزی تولیدی استان سالم است و 28 درصد هم ترکیبی از آب سالم و ناسالم است.
پرورش اظهار کرد: از آنجا که بسیاری از اراضی کاشت سبزیجات استیجاری است هر ساله وضعیت بهتر میشود چرا که خود کشاورزان هم به دنبال تولید و عرضه محصول سالم هستند.
وی با اشاره به اینکه 25 تا 30 درصد سبزیجات مورد نیاز در استان همدان تولید میشود، اظهار کرد: مابقی محصولات از استانهای دیگر وارد میشود.