سردرگمی در انتخاب رژیم غذایی مقوله‌ای که بسیاری از افراد در ماه مبارک رمضان دچار آن می‌شوند، مخصوصا افرادی که از برنامه خاص غذایی پیروی می‌کنند در این خصوص کارشناسان تغذیه توصیه‌هایی دارند که می‌تواند راهگشا باشد.
کد خبر: ۶۰۷۷۹۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶ 19 May 2018

سردرگمی در انتخاب رژیم غذایی مقوله‌ای که بسیاری از افراد در ماه مبارک رمضان دچار آن می‌شوند، مخصوصا افرادی که از برنامه خاص غذایی پیروی می‌کنند در این خصوص کارشناسان تغذیه توصیه‌هایی دارند که می‌تواند راهگشا باشد.

به گزارش تابناک همدان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در ماه مبارک رمضان توجه به چند نکته الزامی است، مهمترین این نکات تنوع غذایی، تعادل غذایی و استفاده از تمامی گروه‌های غذایی است.

دکتر محمد کاظم زاده با اشاره به گروه‌های مختلف غذایی، افزود: گروه نان و غلات، گروه گوشت و پروتین‌ها، گروه سبزیجات، گروه میوه‌ها و گروه لبنیات وشیر، گروه‌هایی هستند که باید به طور متناسب از آن‌ها استفاده شود.

وی تصریح کرد: تعادل در مصرف این گروه‌ها یکی از نکات مهمی است که روزه داران باید به آن توجه کنند.

کاظم زاده یاد آور شد: مصرف آب و مایعات از زمان افطار تا سحر باید به طور متناوب و متناسب با نیاز بدن مورد استفاده قرار گیرد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر کاهش مصرف شیرینی جات، حلوا، شعله زرد و امثال آن افزود: مصرف این دسته از مواد غذایی در وعده افطار، موجب افزایش ناگهانی قندخون می‌شود که پس از آن فرد دچار بی‌حالی مفرط، حال ناخوشایند و عرق سرد می‌شود.

کاظم زاده در خصوص تغذیه صحیح در بیماران دیابتی که پزشک معالج اجازه روزه داری را به آن‌ها داده است، گفت: این دسته از افراد باید مصرف مواد قندی را بین وعده افطار تا سحر تقسیم کنند. حجم کمتری از مواد غذایی را در وعده‌های بیشتری تقسیم کرده و دستور دارویی خود را فراموش نکنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار