مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: تمام واحدهای مرغداری گوشتی مجاز، موظف هستند با مراجعه به تعاونی مرغداران و اتحادیه مرغداران قبل از جوجه ریزی نسبت به اخذ مجوز جوجه ریزی اقدام کنند.
کد خبر: ۱۵۷۹۷۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳ 05 January 2016

به گزارش تابناک مازندران، طهمورث قاسم نژاد از صدور 52 فقره مجوز جوجه ریزی به میزان یک میلیون و 88 هزار و 400 قطعه در این شهرستان خبر داد.

وی افزود: در راستای اجرای مدیریت تولید مرغ گوشتی و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای گوشت مرغ برای تنظیم بازار مرغ مقرر شد مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها نسبت به نظارت بر صدور مجوز جوجه ریزی با هماهنگی تشکل ها و تعاونی مرغداران شهرستان اقدام کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: تمام واحدهای مرغداری گوشتی مجاز موظف هستند با مراجعه به تعاونی مرغداران و اتحادیه مرغداران قبل از جوجه ریزی نسبت به اخذ مجوز جوجه ریزی اقدام کنند.
قاسم نژاد با تاکید بر اینکه این مدیریت هیچ گونه خدماتی به واحدهای غیرمجاز و یا دارای کارت شناسایی قدیمی ارائه نمی کند، خاطرنشان کرد: این واحدها باید برای ساماندهی و اخذ پروانه بهره برداری معتبر به سازمان نظام مهندسی و یا دفاتر دامپروری غیردولتی اقدام کنند.
وی تصریح کرد: شهرستان ساری از هفت میلیون قطعه جوجه ریزی استان، مجاز است ماهانه یک میلیون و 138 هزار قطعه مجوز جوجه ریزی مرغ گوشتی صادر کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید گوشت سفید به میزان یک هزار و 635 تن در آذرماه امسال در این شهرستان خبر داد و ادامه داد: تولید این میزان گوشت سفید در 46 واحد مرغ گوشتی در مناطق مختلف شهرستان ساری با جوجه ریزی یک میلیون و 71 هزار قطعه انجام شد.
وی گفت: ارزش ریالی حاصل از تولید گوشت سفید در یک ماهه اخیر 98 میلیارد ریال بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: شهرستان ساری با دارا بودن 12.7 درصد تولید گوشت سفید رتبه نخست را در استان به خود اختصاص داده و به عنوان قطب تولید گوشت سفید استان محسوب می شود.
قاسم نژاد از صدور 484 فقره مجوز جوجه ریزی به میزان 9 میلیون و 366 هزار و 650 قطعه جوجه گوشتی در 9 ماهه امسال در شهرستان ساری خبر داد.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی حاصل از تولید این میزان جوجه ریزی 7.5 میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: در شهرستان ساری ماهانه یک میلیون و 40 هزار و 738 قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که این مقدار کمتر از میزان سقف اعلام شده به شهرستان ساری در راستای تنظیم سهمیه تولیدی بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری، حداکثر سقف جوجه ریزی سهمیه شهرستان ساری را یک میلیون و 138 هزار قطعه اعلام کرد و بیان داشت: شهرستان ساری با دارا بودن 315 واحد مرغ گوشتی و ظرفیت جوجه ریزی به میزان 4.5 میلیون قطعه در هر دوره سهم بسیار بالایی را در تولید گوشت سفید دارد.
وی از اختصاص 12 هزار و 956 هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان به کشت گندم خبر داد و افزود: از این سطح سه هزار و 50هکتار گندم آبی و 9 هزار و 906 هکتار گندم دیم است.
قاسم نژاد با بیان اینکه پنج هزار و 938 بهره بردار نسبت به انعقاد قرارداد کشت گندم اقدام کردند، خاطرنشان کرد: دو هزار و 514 هکتار قرارداد بیمه منعقد شد.
وی ادامه داد: 220 هکتار با خطی کار و بقیه سطوح با سانتریفیوژ و دستی کشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: یک هزار و 200 تن از انواع بذور مادری و گواهی شده گندم به صورت یارانه ای و کودهای شیمیایی به بهره برداران توزیع شد.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار