رییس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در سفر یک روزه خود به استان همدان گفت: همدان به عنوان یکی از استانهای پیشتاز در توسعه زیرساختهای صنعتی و جذب سرمایهگذار در شهرکها و نواحی صنعتی است.
به گزارش تابناک همدان، فرشاد مقیمی با اشاره به اینکه با حمایت دولت سیزدهم بزرگترین شهرک صنفی کشور در همدان پس از ۱۰ سال به بهرهبرداری رسید، افزود: باید با ارایه مشوق ها و فرهنگسازی بیشتر به تدریج شاهد انتقال صنوف به این شهرک باشیم.
وی در ادامه از شهر ک صنعتی لالجین 2، شهرک صنعتی ویان و نواحی شیرین سو و کرد آباد بازدید کرد و در این بازدیدها مسایل و مشکلات تولیدکنندگان و سرمایهگذاران مورد برسی قرار گرفت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: در دوره فعالیت سه ساله دولت سیزدهم چهار هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی راکد و غیرفعال مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی کشور به چرخه تولید بازگشت.
مقیمی در بازدید از واحدهای تولیدی شهرستان بهار و کبودرآهنگ از اتصال آب واحدهای صنعتی و در حال ساخت و ساز شهرک صنعتی لالجین تا یک ماه آینده خبر داد و افزود: آب مورد نیاز فاز دوم شهرک صنعتی لالجین تا نصب ترانس به زمان نیاز دارد و تا یک ماه آینده آب واحدهای صنعتی و در حال ساخت و ساز این شهرک متصل میشود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی گفت: همچنین مطالعه ایجاد شهرک صنعتی، صنفی، تخصصی ترشیجات و شوریجات شهر مهاجران از توابع شهرستان بهار در مدت سه ماه انجام خواهد شد.
مقیمی افزود: آب و برق لازم در فاز دوم شهرک صنعتی لالجین وجود دارد و برای دسترسی سرمایهگذاران و واحدهای در حال ساخت و ساز به این امتیازات قرار شد به صورت دسته جمعی درخواستها تحویل اداره برق تحویل شود و پس از انتخاب پیمانکار، برق این واحدها متصل گردد و در صورتی که دستگاه های آب و برق تاییدیه لازم را بدهند و باید مطالعات احداث این ناحیه ظرف چهار ماه در این مکان پیشنهادی باید انجام شده و نتیجه آن اعلام شود.
وی در ادامه با اشاره به اشتغال بخش زیادی از خانواده های این منطقه به تولید شوریجات و ترشیجات، یادآور شد: در سال ۱۴۰۱ در جریان بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از مهاجران احداث چنین ناحیهای مصوب شد.
معاون وزیر صنعت، معدن تجارت و رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: با توجه به اینکه شهر مهاجران و بخش لالجین شهرستان بهار قطب تولید ترشیجات و شوریجات در کشور به شمار می رود، ایجاد ناحیه صنعتی مرتبط در آن ضرورت دارد.
مقیمی تصریح کرد: حدود ۲۰ هکتار زمین در حاشیه شهرک صنعتی ویان برای ایجاد کارگاههای تولید لباس مربوط به خوشه صنعتی پوشاک کردآباد درنظر گرفته شده و در زمینه تامین نیازها از جمله نقدینگی و مواد اولیه، فروش و بازاریابی نیز حمایت لازم از کارگاههای تولیدی خوشه صنعتی پوشاک کردآباد به عمل خواهد آمد.
وی افزود: ناحیه صنعتی شیرینسو نیز با مشکل کمبود برق مواجه است که مقرر شد ظرفیت برقرسانی به صنایع مستقر در آن افزایش یابد و علاوه بر آن قرار است وزارت نیرو خط انتقال برق را به این منطقه توسعه دهد که در آن صورت مشکل و محدودیتی برای توسعه صنایع این محدوده وجود نخواهد داشت.
لازم به ذکر است، در بازدید از زمین و فضاهای اختصاص یافته، برای ایجاد ناحیه صنعتی مهاجران (شهرک ترشیجات) مقرر شد استعلام مجدد از دستگاههای آب و برق گرفته شود تا در صورت تامین آنها، مطالعات ایجاد این ناحیه صنعتی امسال آغاز شود.
گفتنی است، در این بازدید نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی اقتصادی استاندار همدان، فرماندار و امام جمعه بهار و مدیرکل صنعت معدن و تجارت همدان و رییس شرکت شهرک های صنعتی همدان نیز حضور داشتند.
خبرنگار: سارا کریمی