معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس همدان مطرح کرد؛

کاهش ۷۱ درصدی پرونده‌ها با ارائه خدمات مشاوره‌ای در کلانتری‌ها

گروه استان‌ها- معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان همدان، گفت: ارائه خدمات مشاوره‌ای در کلانتری‌ها، علاوه بر ایجاد امنیت اجتماعی برای مردم، باعث کاهش ۷۱ درصدی پرونده‌های ارجاعی به کلانتری‌ها شده است.
کد خبر: ۱۱۹۰۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴ 24 November 2024

خدمات مشاوره‌ای در کلانتری‌ها، باعث کاهش ۷۱ درصدی پرونده‌ها شده است

علی احمد نادری در گفت و گو با خبرنگار تابناک در همدان، با بیان اینکه، براساس تحلیل پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها توسط کارشناسان ما و طراحی اطلس آسیب‌های روانی اجتماعی، بیشترین مراجعان ما در حوزه مسائل خانوادگی هستند، گفت: در نظرسنجی که توسط این معاونت صورت گرفته، نشان از رضایتمندی مراجعان از خدمات مشاوره‌ای ارائه شده توسط مشاوران کلانتری‌ها دارد.

وی افزود: خدمات مشاوره‌ای در کلانتری‌ها، علاوه بر ایجاد امنیت اجتماعی برای مردم، باعث کاهش ۷۱ درصدی پرونده‌های ارجاعی به کلانتری‌ها شده است.


وی با بیان اینکه، بسیاری از افراد، نسبت به موضوعات حقوقی و نتیجه ادامه پرونده در مراجع قضایی، واقف نیستند، افزود: این افراد با گرفتن راهنمایی‌های لازم از مشاوران، تصمیم به مصالحه می‌گیرند، که این تصمیم علاوه بر ایجاد آرامش و کاهش تنش برای افراد مرتبط با پرونده، سبب کاهش پرونده‌های قضایی نیز می‌شود.


معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان همدان افزود: از ۷۱ درصد پرونده مصالحه، بالغ بر ۸۰ درصد آنها مصالحه پایدار است، زیرا مشاوران ما علاوه براینکه ایجاد صلح و سازش و دعوت به گذشت را، وظیفه سازمانی خود می‌دانند، نسبت به این مسئله از لحاظ دینی و شرعی نیز احساس تعهد دارند.

نادری، در خصوص تعداد مشاوران در کلانتری‌ها، گفت: در حال حاضر همه کلانتری‌ها، از حضور مشاوران تحصیل کرده و با تجربه بهره می‌برند، همچنین در مرکز مشاوره آرامش که زیرنظر این معاونت است، مشاوران افتخاری نیز با ما همکاری دارند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر مشاوره و مددکاری در کلانتری‌ها، که نقش حمایتی فراجا در جامعه را نشان می‌دهد، حضور مشاوران ما در میان مردم، و ارائه آموزش‌های لازم به جامعه هدف، از طریق مساجد، مدارس، دانشگاه ها، ادارات، مؤسسات و نهادها، باعث پیشگیری از وقوع جرم و همچنین کاهش اختلافات در جامعه می‌شود، زیرا ۴۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی به کلانتری‌ها در خصوص مسائل و مشکلات خانوادگی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان همدان، با اشاره به تعامل با آموزش و پرورش، و استفاده از فضای مجازی در بستر پیام‌رسان شاد، گفت: بسیاری از مطالب آموزشی در ارتباط با خانواده و فرزندان و همچنین آشنایی با آسیب‌های اجتماعی و بسیاری از موضوعات که خانواده‌ها با آن سر و کار دارند، ارائه میگردد.


نادری، افزود: هرچه تعامل بین نهادهای آموزشی، فرهنگی و اجتماعی، بیشتر باشد، فعالیت در حوزه مشاوره، گسترده‌تر، اثرگذارتر و با هماهنگی بیشتر اجرا خواهد شد.


انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار