مجتبی قمری، در گفتگو با خبرنگار تابناک در همدان، با اشاره به حدیثی از امیرالمومنین (ع)، در خصوص تطبیق تربیت فرزندان، با زمان خویش، که می فرمایند: فرزندانتان را به انجام آداب خود وادار نکنید، زیرا آنان برای زمانی، غیر از زمان شما آفریده شده اند، گفت: اکنون که در عصر تکنولوژی هستیم، باید با زبان دانشآموز آشنا و خود را به نقطهای برسانیم، که با او همدل و رفیق باشیم.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، افزود: دانشآموز امروز با گسترش ابزارهای ارتباطات جمعی، از EQ ، بالایی برخوردار است و ضرورت ایجاب میکند، بدویم تا به راه رفتن کودک و نوجوان امروز برسیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه، کانون اصلی تربیت، در خانواده است، آموزش و پرورش، با هدف ارتقای آگاهی والدین، اعتبارات خوبی برای برگزاری دوره و آموزش خانوادهها در اختیار مدارس قرار میدهد، تا با دعوت از اساتید این حوزه، و برگزاری دوره های مختلف، مهارتهای لازم، مثل شناخت محیط و چالشهایی که کودک و نوجوان امروز با آن مواجه است، آموزش داده شود.
قمری، با بیان اینکه، ما به دنبال آن هستیم تا با آموزشهایی که به صورت غیرمستقیم در اردو و یا فضایی خارج از محیط آموزشی به دانشآموزان میدهیم، بسیاری از مسئولیتها را به خودشان واگذار کنیم، افزود: زیرا تأثیر همسالان بر یکدیگر بسیار زیاد است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، اظهارداشت: یکی از طرحها و برنامههای حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، برنامه یاریگران زندگی است، که در این برنامه با شعار یاریگر هم باشیم، دانشآموزان، اولیا و کارکنان مدرسه با همیاری یکدیگر و در سه سطح خانه، مدرسه و محله به رفع آسیبهای تهدیدکننده گروههای هدف میپردازند.
مجتبی قمری، افزود: براساس ارزیابی و بررسیهای صورت گرفته، اجرای اینگونه طرحها، که خود دانشآموز در آن مشارکت دارد، بسیار اثربخش است و آموزش به صورت غیرمستقیم صورت میگیرد، و مهارتهایی مثل، نه گفتن، مهارت تاب آوری و بسیاری دیگر ، به صورت اثرگذار آموزش داده میشود.
انتهای پیام/س