مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته ۷۵ درصد مراکز تهیه، توزیع و طبخ موادغذایی و اماکن عمومی این استان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند.
کد خبر: ۹۰۲۵۲۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰ 23 September 2020
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی همدان گفت: ۵۳ مرکز تهیه، توزیع و طبخ موادغذایی و اماکن عمومی این استان به علت رعایت‌نکردن پروتکل‌های بهداشتی به مرجع قضایی معرفی شد.

به گزارش ایرنا، لیدا رفعتی اظهار داشت: ۳۱ هزار و ۲۲۲ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و اداری در این استان فعالیت دارند که به منظور مقابله با ویروس کرونا و بررسی وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی از پنج‌هزار و ۱۰۸ مرکز و اماکن بازدید شد.

وی اضافه کرد: سه هزار و ۷۸۵ واحد پروتکل‌های بهداشتی در حوزه گندزدایی و چهار هزار و ۱۸۳ واحد موضوع بهداشت و حفاظت فردی را رعایت کرده بودند و در نهایت ۵۳ واحد به مرجع قضایی معرفی و ۲۴ واحد نیز در این استان پلمب شد.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته ۷۵ درصد مراکز تهیه، توزیع و طبخ موادغذایی و اماکن عمومی این استان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند.

رفعتی افزود: بیمارستان ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی، پایانه مسافربری برون و درون شهری، ادارات و سازمان ها، مسجد و اماکن متبرکه، مطب ها، بانک ها، رستوران‌ها و داروخانه‌ها بالاترین درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داشتند.

وی اضافه کرد: همچنین پس از بررسی‌ها صورت گرفته ۵۸ درصد پاساژها، ۶۰ درصد آرامستان‌های شهری و روستایی، ۶۳ درصد مراکز پلیس +۱۰ و ۶۳ درصد دفاتر پیشخوان دستورالعمل‌ها را رعایت کردند که این اماکن کمترین رتبه را به خود اختصاص دادند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموع بیماران کرونا در کشور تا روز یکم مهر امسال به ۴۲۹ هزار و ۱۹۳ نفر و جان باختگان این بیماری به ۲۴ هزار و ۶۵۶ نفر رسید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار