این مقام مسئول با ابراز گلایه از تخصیص بسیار کم منابع و اعتبارات به بیمه سلامت در استان همدان اظهار داشت: این مسئله در پرداخت مطالبات مؤسسات ارائه‌دهندگان خدمات درمانی در سال ۹۸ تأثیر منفی داشته است.
کد خبر: ۹۰۰۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۸ 16 September 2020
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: از ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب دولت تنها۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان یعنی معادل ۲۰ درصد تخصیص یافته، درحالی‌که باید تا امروز از محل یارانه‌ها ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص می‌یافت.

به گزارش تسنیم، سعید فرجی در حاشیه مراسم رزمایش سایبری بیمه سلامت ایران درباره اقدامات این مرکز برای ارائه خدمات بیمه‌ای به بیماران کرونایی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان بیمه سلامت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، پوشش بیمه‌ای افراد فاقد پوشش بیمه روی تخت بیمارستان بود و این در حالی است که در شرایط عادی بیمه شدن روی تخت بیمارستان انجام نمی‌شود و افراد برای ارزیابی بضاعت مالی و پوشش بیمه‌ای باید دوره انتظار را بگذرانند.

وی با اعلام اینکه در بخش بستری در بیمارستان‌های دولتی، ۹۰ درصد هزینه‌ها توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود و در بخش سرپایی نیز پرداخت ۷۰ درصد هزینه‌ها بر عهده بیمه سلامت است، بیان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا تمدید اعتبار دفترچه‌های بیمه سلامت که دارای برگه سفید بوده، اما اعتبار آن‌ها پایان‌یافته بود در دو نوبت انجام شد و تا تاریخ ۳۱ خردادماه امسال نیز نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت دفترچه جدید نبود.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به راه‌اندازی سامانه تلفنی ۱۶۶۶ برای پاسخ به سؤالات مردم و بیمه شوندگان که سبب کاهش مراجعات آن‌ها به مراکز درمانی واداری شده است، مطرح کرد: در این زمینه ۱۳۰ خط جدید به سامانه ۱۶۶۶ اضافه شد و ۳۰ پرستار، ۱۰ پزشک عمومی در سه نوبت طی ۲۴ ساعت به سؤالات مردم پاسخ دادند.

این مقام مسئول با ابراز گلایه از تخصیص بسیار کم منابع و اعتبارات به بیمه سلامت در استان همدان اظهار داشت: این مسئله در پرداخت مطالبات مؤسسات ارائه‌دهندگان خدمات درمانی در سال ۹۸ تأثیر منفی داشته است.

 وی با اعلام بدهی‌های این مجموعه به مراکز درمانی و کادر درمان افزود: بدهی ما در سال ۹۸ مربوط به سه ماه است هرچند مطالبات مراکزی مانند داروخانه‌ها پزشکان، دندان‌پزشکان و بیمارستان‌های غیردانشگاهی پرداخت‌شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه با مدیریت مطالبات و پرداخت آن‌ها توانستیم زیان انباشته در سال‌های قبل را ۵۰ درصد کاهش دهیم، عنوان کرد: از ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب دولت تنها ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان آن تخصیص‌یافته است درحالی‌که باید تا امروز از محل یارانه‌ها ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص می‌یافت.

وی از تسویه مطالبات مراکز دولتی دانشگاهی تا پایان اردیبهشت امسال و پرداخت مطالبات مراکز غیردولتی مانند داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پزشکان و پاراکلینیک‌ها تا پایان خردادماه امسال خبر داد و گفت: تمام نسخ الکترونیک استان همدان که توسط پزشکان تجویزشده تا مردادماه امسال پرداخت‌شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار