محمد طاهری با بیان اینکه در همدان هم از روش پلاسما درمانی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده شده است، تصریح کرد: از بهبودیافتگان این بیماری تقاضا داریم برای کمک به بهبود حال بیماران کرونایی نسبت به اهدای پلاسما اقدام کنند.
کد خبر: ۸۷۹۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳ 25 July 2020
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: برای درمان و بهبود حال بیماران بدحال کرونایی نیازمند اهدای پلاسما از سوی بهبود یافتگان کرونا هستیم.

به گزارش تسنیم، طاهری اظهار داشت: پلاسمادرمانی روشی است که برای کمک به بهبود حال بیماران مبتلا به کرونا انجام می‌شود و استفاده از آن سبب کاهش ۵۰ درصدی مرگ و میر ناشی از کرونا شده است.

وی با بیان اینکه در همدان هم از روش پلاسما درمانی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده شده است، تصریح کرد: از بهبودیافتگان این بیماری تقاضا داریم برای کمک به بهبود حال بیماران کرونایی نسبت به اهدای پلاسما اقدام کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه اهداکنندگان پلاسما در سازمان انتقال خون پذیرش می‌شوند، تصریح کرد: این اقدام با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و شرایط بسیار مطلوبی انجام می‌شود.

طاهری با بیان اینکه اهدای پلاسما به هیچ‌عنوان سبب بروز کم‌خونی در اهداکننده نمی‌شود، اظهار داشت: پلاسما بخش مایع خون است که ۵۵ درصد خون بدن انسان را تشکیل می‌دهد و اهدای آن ضرری ندارد.

وی با بیان اینکه آنتی‌بادی‌های موجود در پلاسما علیه ذرات عفونی اقدام می‌کنند، بیان کرد: افرادی که به بیماری‌های عفونی مبتلا شدند میزان آنتی‌بادی‌های موجود در خون‌شان افزایش پیدا می‌کند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه نتایج پلاسمادرمانی بر روی بیماران مبتلا به کرونا در استان امیدبخش بوده است، تصریح کرد: همه بهبودیافتگان کرونا مجاز به اهدای پلاسما نیستند و شرایط آن به گونه‌ای است که سن بیمار بهبود یافته باید بین ۱۸ تا ۶۰ سال باشد، مبتلا به بیماری زمینه‌ای نباشد و در خانم‌ها نیز سابقه سقط و بارداری وجود نداشته باشد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار