استاندار همدان در سفر وزیر صنعت، معدن، و تجارت به ملایر در بازدید تعدادی از واحد‌های تولیدی وصنعتی ملایر با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان در حوزه صنعت و معدن گفت: در این راستا شهرستان ملایر جایگاه ویژه‌ای دارد.
کد خبر: ۷۷۲۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱ 17 August 2019
استاندار همدان در سفر وزیر صنعت، معدن، و تجارت به ملایر در بازدید تعدادی از واحد‌های تولیدی وصنعتی ملایر با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان در حوزه صنعت و معدن گفت: در این راستا شهرستان ملایر جایگاه ویژه‌ای دارد.

به گزارش تابناک همدان از ملایر،سید سعید شاهرخی افزود: جامعه صنعت گران استان همدان سابقه طولانی داشته و فعالیت‌های خوبی دارد و علیرغم تحریم‌ها و مشکلات در حال حاضر واحد‌های صنعتی فعالی را در استان داریم.

شاهرخی تصریح کرد: با ستاد تسهیلی که تشکیل شده پیگیر این هستیم تا واحد‌های نیمه تعطیل و تعطیلی که در گذشته تعطیل شده به چرخه تولید باز گردد. 

استاندار همدان با بیان اینکه سند راهبردی استان برای سه سال آینده برنامه ریزی شده و اولویت‌های ما در همه برنامه‌ها با توجه سند راهبردی است افزود: در این زمینه سهم و برنامه شهرستان‌های استان اعلام شده است.

وی خبر داد: یکی از اولویت‌های شهرستان ملایر در سند راهبردی توجه به حوزه مبل و منبت است، همه تلاش ما درراستای جهانی شدن مبل و منبت ملایر است.

شاهرخی یادآور شد:با توجه به وحدت و همدلی نمایندگان مجلس در استان با همراهی مسوولان، فضای استان همدان فضای کارو تلاش است و با حمایت و کمک مسوولان این امر باید شتاب بیشتری بگیرد. 

وی از وزیر صمت در خواست کرد با نگاه ویژه‌تر به واحد‌های صنعتی استان همدان و شهرستان ملایر حمایت و کمک لازم را برای رفع مشکلات واحد‌های صنعتی داشته و در راستای توسعه واحد‌ها صاحبان صنایع را حمایت کند.

فرماندار ملایر نیز با اشاره به فعالیت ۱۸۸ واحد صنعتی در شهرستان ملایر افزود: تعدادی واحد نیز در دست انجام است که شش واحد طرح توسعه دارند.

 قدرت اله ولدی با اشاره به برنامه سند راهبردی استان همدان گفت: در این زمینه اولویت‌های شهرستان در حوزه سرمایه گذاری و اشتغال مشخص شده که حوزه مبل ومنبت جزو اولویت‌ها است. 

وی با اشاره به ملی شدن صنعت مبل و منبت ملایر تصریح کرد: برنامه ما بر این است تا بتوانیم عنوان شهر جهانی مبل و منبت را به دست آوریم.

 فرماندار ملایربا بیان اینکه خواسته‌ها را به صورت کتبی به وزیر صمت اعلام کرده‌ایم افزود: ایجاد شهر نمایشگاهی مبل و منبت با همه زیر ساخت‌ها، ایجاد نمایشگاه ملی مبل و منبت و از جمله خواسته‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به اینکه حدد ۵ هزار کارگاه مبل و منبت در ملایر فعال بوده و بیش از ۲۵ هزار نفر در این حوزه به صورت مستقیم و غیر مستقیم فعالیت دارند بیان کرد: یکی از مشکلات تامین چوب است که در بحث ارز نیمایی به ابن مسیله توجه شود.

 نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز ملایر را دارای سه برند مهم دانست و گفت:مبل و منبت، هر جهانی انگور، صنعت و معدن ملایر برند این شهرستان بوده که نیازمند حمایت و توجه مسوولان است.

حجت الاسلام احد آزادیخواه با اشاره به اینکه فعالان و هنرمندان حوزه مبل و منبت در ملایر نیازمند حمایت جدب هستند افزود: در بخش خیاطی نبز ۲۰ هزار نفر مشغول فعالیت هستند که این افرد نیز مشکل بیمه دارند و باید این مشکل حل شود.

وی با بیان اینکه در حوزه کشاوری سالانه ببس از ۲۴۰ هزار تن انگور تولید می‌شود گفت: متاسفانه در بخش صنایع تبدیلی و صنایع غذایی کار خاصی انجام نشده و احتیاج به صنایع تبدیلی در این حوزه داریم. 

 نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی از وزیر صنعت، معدن و تجارن خواست به واحد‌های در شرف افتتاح توجه ببشتری داشته و نیز برای بازگرداندن واحد‌های تعطیل به عرصه تولید حمایت لازم را داشته باشد. وی با بیان اینکه ملایر ظرفیت بالایی را در حوزه ثنایع چوب و مبل و منبت دارد خواستر ایجاد فضای صادراتی در این حوزه شد.

 دیگر نمینده مردم ملابر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به شرایط امروز و مشکلات اقتصادی در کشور اهار کرد: مسسولیت سنگینی بر عهدهدمسوولان دولت و وزرا در این برهه است.

محمد کاظمی عمده‌ترین مشکلات را در بخش نعت تسهیلات دانست و گفت: با توجه به اینکه در استان همدان و شهرستان ملایر معادن و ظرفیت‌های خوبی داریم نیاز است سرمایه گاری بشییتری در این بخش صورت گیرد. 

وی خواستار پیگیری تشکیل یک کارگره ویژه در کشور برای حوزه مبل و منبت ملایر شد تا بتوان مشکلات و نیاز‌های این حوزه به خوبی پیگیری و رفع شود.
 
مدیر هیات مدیره بازار بزرگ مبل ملایر نیز با اشاره به اینکه ملایر به عنوان شهر ملی مبل و منبت به ثبت رسیده و می‌رود تا عنوان شهر جهانی را نیز کسب کند اظهار کرد: حدود ۵ هزار کارگاه مبل و منبت در ملایر فعال است.
 
یدالله کریمی با اشاره به فعالیت ۲۵ هزار نفر در صنعت مبل و منبت در ملایر گفت: ۶۵ درصد مبلمان دکور در ملایر تولید می شود.

وی با اشاره به مشکلات بخش صنعت مبل و منبت ملایر مهمترین مشکل را در بحث تامین چوب و گرانی آن دانست و گفت: این امر باعث می‌شود تا قیمت تولید نیز بالا برود و خریداران نیز براواجه شوند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار