بادامی‌نجات با بیان اینکه امکان ندارد در شهرداری ۴۰ میلیون تومان به یک فرد داده شده باشد گفت: پرداخت مبلغ ۴۰ میلیون تومان به یک نفر امکان‌پذیر نیست و بعید می‌دانیم که این اتفاق رخ داده است.
کد خبر: ۷۴۵۶۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۶ 17 May 2019
پرداخت پاداش ۴۰ میلیون تومانی به شهردار همدان و اظهار نظر اعضای شورای شهر در این زمینه منجر به ایجاد چند سوال شده است.

به گزارش فارس، بادامی‌نجات با بیان اینکه امکان ندارد در شهرداری ۴۰ میلیون تومان به یک فرد داده شده باشد گفت: پرداخت مبلغ ۴۰ میلیون تومان به یک نفر امکان‌پذیر نیست و بعید می‌دانیم که این اتفاق رخ داده است.

وی با بیان اینکه در تمام ادارات پاداش به کارکنان تعلق می‌گیرد، افزود: در شهرداری همدان ۳ هزار و ۵۰۰ نفر فعالیت می‌کنند که جمعاً به همه آن‌ها از پاکبان تا شهردار مبلغی به عنوان پاداش پرداخت شده است.

نایب رئیس شورای شهر همدان با اشاره به اینکه شورای شهر در تقسیم این اعداد‌ها نظارت دارد، اما تصمیم‌گیرنده نیست، یادآور شد: شورا مبلغ کل پاداش که به تمام کارکنان پرداخت می‌شود را مصوب می‌کند.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ میلیون تومان برای ۳ هزار و ۵۰۰ نیروی شهرداری به عنوان پاداش در پایان سال گذشته تصویب شده است تصریح کرد: این مبلغ به نسبت بین افراد تقسیم شده و به هر یک از افراد مبلغی پرداخت شده است.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه حداکثر پاداش پرداختی به افراد ۲ میلیون تومان بوده است ادامه داد: بخشی از این پاداش به صورت بن خرید کالا در نظر گرفته شده و بخشی نیز در حقوق‌ها اعمال شده است.

کامران گردان در این زمینه با بیان اینکه در طول سال پاداش‌هایی برای مدیران شهرداری در نظر گرفته می‌شود اظهار کرد: این مبلغ حدود ماهانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که شهردار همدان این مبلغ را نگرفته بود.

وی با بیان اینکه بن‌های خرید کالا که به مناسبت‌های مختلف به کارمندان داده می‌شود را نیز شهردار دریافت نکرده است افزود: پایان سال به دلیل تلاش‌های شهردار در امور شهر و نگرفتن پاداش‌های قانونی مبلغی به عنوان پاداش برای شهرداری در نظر گرفته شده است.

رئیس شورای شهر همدان با اشاره به اینکه در مجموع باید حدود ۶۰ میلیون تومان برای شهردار در نظر گرفته می‌شد تصریح کرد:، اما اعضای شورا تصمیم گرفتند مبلغ ۴۰ میلیون تومان به عنوان پاداش برای شهردار در نظر گرفته شود که بابت حقوق نگرفته به ایشان تعلق گرفت.

وی با اشاره به اینکه این مبلغ از محل ۳۰۰ میلیون تومانی بوده که برای پاداش مجموعه شهرداری در نظر گرفته شده بود ادامه داد: شهردار خودش درخواستی نداده است، اما چون تمام زندگی خود را پای کار گذاشته است این مبلغ به ایشان تعلق گرفت.

گردان با بیان اینکه قانون برای تشویق مدیران پاداش‌هایی در نظر گرفته است خاطرنشان کرد: تحقق بودجه و بودجه‌بندی درست نیز یکی از فاکتور‌های در نظر گرفتن پاداش برای شهردار است.

در حال پیگیری موضوع از اعضای شورای شهر بودیم که نامه اختصاص ۴۰ میلیون تومان پاداش به شهردار نیز در فضای مجازی منتشر شد.

با این اوصاف چند سؤال به ذهن نویسنده متبادر شده است:

۱. نایب رئیس شورا گفته امکان پرداخت ۴۰ میلیون تومان به یک فرد وجود ندارد، اما در مقابل رئیس شورا گفته اعضای شورا تصمیم گرفتند مبلغ ۴۰ میلیون تومان به عنوان پاداش برای شهردار در نظر گرفته شود، خب! این اتفاق شد جمع نقیضین، به قول بوعلی سینا تبدیل ممتنع‌الوجود به ممکن‌الوجود و سپس واجب‌الوجود!

۲. بادامی‌نجات عنوان کرده حداکثر پاداش پرداختی ۲ میلیون تومان است و به گفته گردان نیز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، حداقل بهتر نبود از قبل باهم هماهنگ می‌کردید که مثل دلار دونرخی نشود!

۳. نایب رئیس شورا گفته شورا، در مبالغ پاداش‌ها تصمیم‌گیرنده نیست، حال آن که در نامه‌ای که منتشر شده با امضای رئیس شورا، دقیقاً مبلغی که برای پاداش به شهردار در نظر گرفته شده، قید شده است. یعنی می‌خواهید بگویید اراده‌ای خارج از شورا تصمیم‌گیرنده برای این پاداشهاست؟

۴. رئیس شورا گفته در طول سال پاداش‌هایی برای مدیران شهرداری در نظر گرفته می‌شود و این مبلغ حدود ماهانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که شهردار همدان این مبلغ را نگرفته بود، نایب رئیس هم گفته بخشی از این پاداش به صورت بن خرید کالا در نظر گرفته شده و بخشی نیز در حقوق‌ها اعمال شده است؛ بنابراین آقای شهردار که حقوق خود را ماهیانه دریافت می‌کند، پس باید پاداش ماهیانه در حقوق ایشان اعمال شده و بن‌های خرید هم مشخص است دیگر، نقدی نیست و به صورت حواله و بن در اختیار شهردار قرار بگیرد، پس چطور شهردار پاداش خود را دریافت نکرده، در حالی که باید در حقوقش اعمال می‌شده است.

۵. اگر شهردار پاداش ماهیانه را دریافت نکرده و ۴۰ میلیون تومان پرداختی، به ازای همان پاداش معوقه است، چرا این مبلغ از محل پاداش پایان سال کارکنان کسر شده است؟

۶. گفته شده آقای صوفی ماهیانه ۲ میلیون و پانصد هزار تومان پاداش خود را نگرفته، اگر این طور باشد مبلغ ۳۰ میلیون باید برای شهردار پرداخت می‌شد نه ۴۰ میلیون (۲.۵x۱۲=۳۰)، پس ۱۰ میلیون تومان اضافی بابت چه بوده است؟

۷. رئیس شورا گفته ۴۰ میلیون تومان پاداش شهردار از محل ۳۰۰ میلیونی بود که برای پاداش آخر سال مجموعه شهرداری در نظر گرفته شده و همین طور گفته شده مدیران شهرداری ماهیانه مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند، با احتساب این اطلاعات، در پایان سال از ۳۰۰ میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده، ۴۰ میلیون که به شهردار پرداخت شده، اگر شهرداری فقط ۵۰ مدیر داشته باشد و نه بیشتر، پاداش آخر سال آن‌ها جمعاً ۱۲۵ میلیون تومان می‌شود، با کسر این مبالغ از ۳۰۰ میلیون، ۱۳۵ میلیون باقی می‌ماند، پس نتیجه این که به ۳۵۰۰ نیروی شهرداری نفری فقط ۳۹ هزار تومان پاداش تعلق گرفته است! آیا این انصاف است که یک مدیر ۲ میلیون و پانصد هزار تومان دریافت کند و نیرو‌های زیردست او ۳۹ هزار تومان؟!

۸. گردان گفته تحقق بودجه و بودجه‌بندی درست نیز یکی از فاکتور‌های در نظر گرفتن پاداش برای شهردار است، اما شما گفته بودی این پاداش ۴۰ میلیونی به خاطر معوقات ماهیانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، با این حساب هنوز پاداش اصلی شهردار پرداخت نشده است؟!

۹. گفته شده این پاداش به دلیل حسن انجام کار شهردار پرداخت شده، آیا اگر کم‌کاری هم خدای ناکرده صورت می‌گرفت، توبیخ و جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شد؟ آیا در سنوات گذشته که دیگر شهرداران پاداش دریافت کرده‌اند نسبت به عملکرد آن‌ها ارزیابی صورت گرفته است؟ آیا شهرداران قبلی و فعلی با وجود دریافت پاداش پاسخگوی تصمیمات اشتباه خود بوده‌اند؟ و خیلی «آیا»‌های دیگر!

این‌ها سؤالاتی بود که در مقابل مطالعه دو مصاحبه رئیس و نایب رئیس شورا به ذهن نویسنده خطور کرد، اما سؤالات بسیاری مردم همدان از عملکرد شهرداری دارند که شاید نتوانند از کسی بپرسند...
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار