مدیرعامل اتحادیه دامداران استان همدان راهکار جلوگیری از افزایش قیمت دام را تأمین نهاده‌ها با قیمت پایین دانست و گفت: باید نهاده‌ها از طریق واردات تأمین شود.
کد خبر: ۶۸۸۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۴ 08 December 2018
ابراهیم رستمی با تأکید براینکه کمبود دام در استان نداریم، گفت: بالا بودن هزینه‌های تولید باعث افزایش قیمت دام و گوشت شده است.

به گزارش ایسنا، رستمی با اشاره به افزایش قیمت دام زنده، اظهارکرد: قیمت عامل‌های تولید افزایش یافته به طوریکه این موضوع برهزینه تولید تأثیر داشته است.

وی با بیان اینکه ممکن است خروج غیرقانونی دام نیز وجود داشته باشد، تصریح کرد: نمی‌توان خروج غیرقانونی دام را تکذیب کرد، اما این موضوع همانطور که ازنامش پیداست غیرقانونی بوده و هیپچ مسئولی مجوزی برای این کار صادر نکرده است.

رستمی یادآور شد: امروز قیمت هرکیلوگرم دام زنده در بازار دام همدان بین ۵۹-۶۰ هزار تومان است که نسبت به هفته گذشته افزایش ۶ هزارتومان داشته است.

مدیرعامل اتحادیه دامداران استان همدان با اشاره به اینکه قیمت هرکیلوگرم گوشت قرمز در قصابی ۷۵ هزار تومان است، افزود: قیمت لاشه ۵۹ هزار تومان است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار