یک متخصص طب‌سنتی در همدان به خواص ماءالشعیر اشاره و بیان کرد: نوشیدن ماءالشعیر برای حفظ سطوح ویتامین‌ها و مواد مغذی ضروری در بدن انتخابی خوب است چرا که ماءالشعیر سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله فیبر‌های غذایی است.
کد خبر: ۶۷۸۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۳ 12 November 2018
رجبعلی خزائی گفت: ماءالشعیر از عصاره مالت یا جوانه جو به همراه رازک، مخمر‌ها و آب گازدار که همان اسید فسفریک و دی‌اکسید‌کربن است، تهیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، خزائی به خواص ماءالشعیر اشاره و بیان کرد: نوشیدن ماءالشعیر برای حفظ سطوح ویتامین‌ها و مواد مغذی ضروری در بدن انتخابی خوب است چرا که ماءالشعیر سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله فیبر‌های غذایی است همچنین این نوشیدنی حاوی کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس، و ویتامین‌های C. و B۶ است که تمام این مواد مغذی برای حفظ سلامت کلی بدن انسان ضروری هستند.

وی با بیان اینکه ماءالشعیر می‌تواند به واقع در پاکسازی بدن از طریق دستگاه ادراری مفید واقع شود، افزود: گروهی از قند‌ها به نام بتا-گلوکان‌ها B-Glucan که در دیواره‌های سلولی جو وجود دارند، عامل کلیدی در این زمینه هستند بر همین اساس، ماءالشعیر به پاکسازی سیستم درونی بدن انسان کمک می‌کند همچنین این نوشیدنی می‌تواند به عملکرد درست کلیه‌ها کمک کند که اندام‌هایی کلیدی در پاکسازی بدن هستند.

این متخصص طب‌سنتی با بیان اینکه ماءالشعیر می‌تواند به حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش وزن کمک کند، یادآور شد: ماءالشعیر احساس سیری را برای مدت‌زمانی طولانی‌تر در شما ایجاد می‌کند چرا که روند گوارش آن آهسته‌تر است همچنین این نوشیدنی از کالری زیاد و چربی کم برخوردار است و این عوامل نوشیدن ماءالشعیر را به راهبردی موثر برای رفع گرسنگی و پیشگیری از پرخوری تبدیل می‌کند. 

وی با بیان اینکه این ماده مغذی به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا را کاهش می‌دهد، تصریح کرد: جو حاوی آهن است که می‌تواند به پیشگیری از کم خونی نیز کمک کند.

خزائی خاطرنشان کرد: ماءالشعیر به واسطه محافظت از روده بزرگ و همچنین محتوای اسید فولیک از رشد تومور‌ها جلوگیری می‌کند و مبارزی قوی در برابر سرطان است به طوریکه نتایج یک پژوهش نشان داده است که مصرف ماءالشعیر می‌تواند از تکثیر سلول‌های سرطان روده بزرگ به لطف خواص آنتی‌اکسیدانی جو جلوگیری کند همچنین به لطف سلنیوم موجود در ماءالشعیر، این نوشیدنی می‌تواند به بهبود خاصیت کشسانی پوست کمک و از شل شدن آن جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ماءالشعیر نیز به مبارزه با آسیب رادیکال‌های آزاد که می‌تواند برای پوست مضر باشد، کمک می‌کند، ادامه داد: سطوح کافی سلنیوم به کاهش خطر سرطان‌های پوست، روده بزرگ، پروستات، معده و پستان کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه ماءالشعیر می‌تواند به کاهش فشار خون نیز کمک کند که این ویژگی به کاهش فشار روی قلب و خطر سکته مغزی کمک خواهد کرد، یادآور شد: مصرف منظم ماءالشعیر برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌تواند ایده خوبی باشد. این نوشیدنی دارای تمام ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله فیبر محلول بتا-گلوکان است که آهنگ جذب گلوکز را کُند می‌سازد. این نوشیدنی می‌تواند در کاهش سطوح گلوکز و انسولین در افراد مبتلا به مقاومت به انسولین نقش داشته باشد. 

این متخصص طب‌سنتی در پایان گفت: ماءالشعیر بهتر از چای‌های سالم و طبیعی دیگر به درمان عفونت دستگاه ادراری کمک می‌کند چرا که جو دارای فواید سلامت بسیاری است و گزینه‌ای بی‌خطر، ارزان و سالم برای کمک به پاکسازی دستگاه ادراری که اندکی تحریک شده محسوب می‌شود. اگر با عفونتی دردناک و شدید مواجه هستید حتما آبجو پوست‌دار مصرف کنید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار