هوشنگ کرمی گفت: طی ۶ ماهه نخست امسال ۵ هزار و ۷۰۵ تن گوشت سفید مرغ در شهرستان بهار تولید شده و تا پایان امسال برای افزایش آن تلاش خواهد شد.
به گزارش مهر، کرمی عنوان کرد: طی ۶ ماهه نخست امسال ۵ هزار و ۷۰۵ تن گوشت سفید در شهرستان بهار تولید شده است.
وی افزود: طی سال گذشته در واحدهای مرغ گوشتی فعال این شهرستان بیش از یک میلیون و ۷۷۶ هزار قطعه جوجه ریزی انجام و گوشت سفید تولیدی روانه بازار مصرف داخل و خارج استان همدان شد.
وی گفت: این میزان تولید حدود ۱۹.۲ درصد تولید استان همدان را شامل میشود و رتبه اول استانی را به خود اختصاص داده است.