مسئول بهداشت محیط حرفه‌ای شهرستان همدان از امحاء بیش از ۲۶ تن مواد غذایی تاریخ گذشته در همدان خبر داد و گفت: محصولات چهار مرکز تولیدکننده آبلیموی تقلبی شناسایی و ضبط شد.
کد خبر: ۶۰۵۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۴ 15 May 2018
مسئول بهداشت محیط حرفه‌ای شهرستان همدان از امحاء بیش از ۲۶ تن مواد غذایی تاریخ گذشته در همدان خبر داد و گفت: محصولات چهار مرکز تولیدکننده آبلیموی تقلبی شناسایی و ضبط شد.

به گزارش فارس، حسین خالقی‌مجد از ضبط و امحاء بیش از ۲۶ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف طی اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: با تلاش بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان توانستیم مقدار قابل توجهی از مواد غذایی غیرقابل مصرف را از سطح عرضه ضبط و امحاء کنیم.

وی با اشاره به شناسایی و ضبط محصولات چهار مرکز تولید کننده آبلیموی تقلبی در شهر همدان، گفت: این مراکز اقدام به تولید آبلیموی تقلبی کرده و با عنوان آبلیموی طبیعی عرضه می‌کردند.

مسوول بهداشت محیط حرفه‌ای شهرستان همدان با بیان اینکه واحد مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت همدان پی به تقلبی بودن محصولات برد، افزود: پس از بررسی و نمونه‌برداری از محصولات و با تشخیص آزمایشگاه معاونت غذا و دارو این موضوع به اثبات رسید و محصولات توقیف شده از سطح عرضه جمع آوری شد.

وی با تاکید به اینکه فعالیت این واحد‌ها در کنترل مرکز بهداشت است، خاطرنشان کرد: شناسایی و برخورد با تولیدکنندگان آبلیموی تقلبی در همدان ادامه خواهد داشت.

خالقی‌مجد با بیان اینکه مردم از خرید محصولات فله‌ای خودداری کنند چرا که امکان تقلب در این محصولات بیشتر است، خواستار توجه به این موضوع شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار