در راستای بررسی و پیگیری مفاد آیین‌نامه ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی، جلسه کمیسیون تخصصی شورای عالی اشتغال باحضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید برگزار و هشت تصمیم اتخاذ شد.
کد خبر: ۵۵۷۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۱ 25 January 2018
در راستای بررسی و پیگیری مفاد آیین‌نامه ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی، جلسه کمیسیون تخصصی شورای عالی اشتغال باحضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید برگزار و هشت تصمیم اتخاذ شد.

به گزارش روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید؛ در این جلسه که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، بررسی و پیگیری مفاد آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی و دستور کار ارائه گزارش اقدامات، برنامه‌ها و راهکار‌های رفع موانع اجرایی توسط صندوق توسعه ملی، بانک مرکزی، بانک کشاورزی، بانک توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کار آفرینی امید با حضور نمایندگان صندوق‌ها، بانک‌های عامل پرداخت کننده تسهیلات و سایر دستگاه‌های اجرایی در دستور کار قرار گرفت.

 هشت تصمیم اتخاذ شده در این نشست به این شرح است:

۱. پرداخت تسهیلات نباید با هدف پول پاشی انجام شود و منجر به مهاجرت نشود.

۲. برنامه‌های مداخله برای توسعه اشتغال مقدم بر پرداخت تسهیلات باشد.

۳. مشاوران و نیرو‌های محلی محور سرمایه‌گذاری، مدیریت کسب و کار و توسعه بازار باشند.

۴. تسهیلات حتما باید در چارچوب رسته‌های در اولویت و حلقه‌های پر ارزش و با توجه به زنجیره ارزش و بازار پرکشش پایدار پرداخت شود و تمام دستگاه‌های اجرایی متولی پرداخت تسهیلات با دقت بالا بوده و باید نسبت به انتخاب طرح‌ها، بهره گیری از مشاوران مورد اعتماد و متخصص و راهنمایی متقاضیان اقدام کنند.

 ۵. به منظور اجرایی‌تر شدن و رصد برنامه و ایجاد حساسیت حداکثری، جلسات کمیسیون تخصصی اشتغال به طور متناوب در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های اصلی اثرگذار تشکیل شود.

 ۶. برای استفاده از ظرفیت صندوق‌های ضمانت سرمایه‌گذاری، صندوق‌های ضمانت منتخب بصورت تعهدی افزایش یابد و صندوق‌های ضمانت در کنار روستاییان قرار گیرند و برای افزایش سرمایه صندوق‌های ضمانت اقدام کنند.

 ۷. سازمان فنی و حرفه‌ای موظف است تا طی زمان مقرر برای انجام فرایند پرداخت تسهیلات، آموزش‌های عمومی، کارآفرینی و فنی و تخصصی برای رسته‌های مشخص شده را برای متقاضیان دریافت تسهیلات اجرا کند. 

 ۸. کمیته‌های فنی و کارگروه اشتغال استان در کمترین زمان طرح‌ها را مصوب کنند و موسسه‌های عامل متولی پرداخت تسهیلات روستایی دارای وحدت رویه باشند.

همچنین در این جلسه اعلام شد که تاکنون ۵۰ هزار ثبت نام برای سرمایه‌گذاری در سامانه کارا صورت گرفته و حدود ۸۰۰۰ طرح برای بررسی به سامانه مربوط ارجاع شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار