در این بیانیه همچنین با انتقاد از برخی سیاه نمایی ها که ریشه در واقعیت ها ندارد، بر اطلاع رسانی در چارچوب های اخلاق و اصول مطبوعات تاکید شده و آمده است: برخی افراد معلوم‌الحال به دنبال کینه‌توزی‌ها و منافع شخصی خود در راستای ماموریت بر هم زدن فضای دانشگاه بوعلی در دوران ریاست دکتر غلامی و در امتداد جهالت‌های کورکورانه خود دست به تخریب ایشان زدند و به خیال خام خود می‌خواستند واقعیات دوران ریاست دکتر غلامی و توانمندی های ایشان را منکر شوند... .
کد خبر: ۵۱۳۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹ 24 October 2017
نمایندگان منتخب ادوار کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه بوعلی سینا با انتشار بیانیه ای حمایت قاطع خود را از دکتر منصور غلامی رئیس دانشگاه بوعلی به عنوان گزینه تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کردند.

به گزارش ایرنا؛ در بخشی از این بیانیه که رونوشت آن روز شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، آمده است: در چند روز اخیر بعد از فراگیر شدن خبر احتمال معرفی دکتر منصور غلامی ریاست دانشگاه بوعلی سینای همدان، به عنوان وزیر علوم و تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران از طرف ریاست محترم جمهور حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، فضای دانشگاه بوعلی به دلیل مشی به دور از افراط و تفریط و ثبات مدیریتی و قانون مداری در دوران ریاست ایشان بر دانشگاه بوعلی سینا از این خبر پر از احساس غرور و خوشحالی شد.

در ادامه بیانیه نمایندگان منتخب ادوار کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه بوعلی سینای همدان، می خوانیم: اکثر تشکل ها و دانشجویان دانشگاه به حمایت از دکتر غلامی برخواستند.

در این بیانیه همچنین با انتقاد از برخی سیاه نمایی ها که ریشه در واقعیت ها ندارد، بر اطلاع رسانی در چارچوب های اخلاق و اصول مطبوعات تاکید شده و آمده است: برخی افراد معلوم‌الحال به دنبال کینه‌توزی‌ها و منافع شخصی خود در راستای ماموریت بر هم زدن فضای دانشگاه بوعلی در دوران ریاست دکتر غلامی و در امتداد جهالت‌های کورکورانه خود دست به تخریب ایشان زدند و به خیال خام خود می‌خواستند واقعیات دوران ریاست دکتر غلامی و توانمندی های ایشان را منکر شوند... .

به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه تهران نیز امروز با بیان اینکه منصور غلامی تجربیات خوبی در آموزش عالی دارد، گفت: همه دانشگاهیان، دولت و مجلس باید از گزینه پیشنهادی رییس جمهوری برای کرسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حمایت کنند تا شاهد بالندی هر چه بیشتر علم و فناوری در کشور باشیم.

حمود نیلی احمد آبادی در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا با اشاره به معرفی منصور غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: غلامی فردی است که دو دوره رییس دانشگاه بوعلی سینای همدان بوده و تجربیات خوبی در آموزش عالی دارد.

وی گفت: اقدامات بسیار مناسب و مطلوبی در دوره ریاست غلامی در دانشگاه بوعلی سینا روی داده و وی اطلاع کاملی از وضعیت آموزش عالی کشور دارد و امیدوارم در این سمت نیز موفق باشد.

رییس دانشگاه تهران افزود: تمامی افرادی که سابقه مدیریتی در دانشگاه های بزرگ کشور را دارند، می توانند در عرصه های کلان خدمتگزاری کنند و به سبب تجربه ای که وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در مدیرت کلان دانشگاه ها دارد، می تواند در آموزش عالی کشور مفید باشد.

وی ادامه داد: این یک فرصت بسیار مغتنم و ارزشمند برای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم است تا با توجه به تجربیات گذشته خود، با مشایل کلان آموزش عالی نیز آشنایی بیشتری پیدا کند.

نیلی احمدآبادی خاطرنشان کرد: معتقدم باید همه به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم کمک کنیم و بدنه کارشناسان آموزش عالی کشور در این راستا از هیچ یاری و همفکری دریغ نکند.

وی تصریح کرد: امیدوارم با انتخاب منصور غلامی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم، شاهد بازگرداندن اختیاراتی که از دانشگاه ها در گذشته سلب شده بود، باشیم و مراکز آموزش عالی کشور در سیاستگذاری های خود فعال تر شوند.

رییس جمهوری امروز(شنبه) در نامه ای به رییس مجلس شورای اسلامی، رضا اردکانیان را به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو و منصور غلامی را به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به منظور اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی کرد.

منصور غلامی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1332 در شهر همدان در خانواده ای مذهبی و متدین متولد شد، وی مدرک کارشناسی خود را در سال 1355 در رشته ترویج و آموزش کشاورزی از مدرسه عالی کشاورزی همدان گرفت و از سال 1359 تا 1360 عضو جهاد سازندگی همدان و مسئول اردوگاه روستایی بود.

وی همچنین از سال 1360 تا 1362 سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد وابسته به دانشگاه اصفهان و عضو جهاد دانشگاهی اصفهان بود.

منصور غلامی در سال 1364 مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم باغبانی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد و در همان سال تا سال 1367 ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌ دار بود.

وی پس از آن به مدت دو سال معاونت اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا را بر عهده داشت و بعد از آن مجددا به مدت یک سال رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا شد.

غلامی در سال 1370 برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه آدلاید استرالیا رفت و در سال 1374 در مقطع دکتری رشته علوم باغبانی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد و به ایران بازگشت.

وی پس از بازگشت به ایران مجددا به مدت یک سال معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا شد و پس از آن ریاست دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌دار بود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار