محمدعلی پورمختار
عضو فراکسيون ولايت مجلس شوراي اسلامي گفت؛ نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخشی از درآمدها به سمت «عباس‌آباد» رفته و آنجا حیات خلوت برخی افراد شده است. در حقیقت از ظرفیت وجودی غار آن‌چنان‌که بایدوشاید برای توسعه استان و شهرستان کبودرآهنگ بهره نگرفته‌اند.
کد خبر: ۴۷۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶ 09 August 2017
عضو فراکسيون ولايت مجلس شوراي اسلامي گفت؛ نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخشی از درآمدها به سمت «عباس‌آباد» رفته و آنجا حیات خلوت برخی افراد شده است. در حقیقت از ظرفیت وجودی غار آن‌چنان‌که بایدوشاید برای توسعه استان و شهرستان کبودرآهنگ بهره نگرفته‌اند.

به گزارشتابناک همدان؛ عملکرد وزارتخانه‌ها، تحریم‌ها، تنزل پست ایثارگران، پیام ماهواره سیمرغ و موضوع غار علی‌صدر ازجمله موضوعاتی بود که نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در گفتگو با خبرنگار ما به تشریح هر یک از این مباحث پرداخت. متن زیر حاصل گفتگوی محمدعلی پور مختار منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی است که در زیر می‌خوانید:

آیا وزارتخانه‌هایی را که به هر طریق  کم‌کاری می‌کنند وزیرانشان را به مجلس می-کشانید؟ 

ـ بله قطعاً اگر روند اجرای امور با کاستی مواجه باشد حتماً از وزیر مربوطه توضیح خواهیم خواست. 

نظر شما در ارتباط باکسانی که درروند جذب سرمایه و توسعه استان کندی ایجاد می‌کنند چیست؟ 

ـ توسعه استان بستگی به نحوه عملکرد دستگاه‌های دولتی دارد. شناخت  و شناسایی مشکلات و نواقص به روند جذب سرمایه‌گذار در توسعه استان کمک می‌کند. در ارتباط با مدیرانی که کندی کاردارند باید مراتب گزارش و بعد از سوی نمایندگان به‌عنوان ناظران عملکرد دولت پیگیری شود. اگر مدیرانی کارآمد و اثرگذار از همان ابتدا بر اساس توانمندی و شایستگی انتخاب شوند قطعاً شاهد رونق و توسعه استان خواهیم بود وگرنه عقب‌افتادگی‌هایی را می‌بینیم که هرسال تکرار می‌شود. 

واکنش مجلس به تحریم‌های اخیر آمریکا چیست؟ 

ـ از وقتی‌که موضوع تحریم‌ها دوباره مطرح شد مجلس طرح ۳ ماده‌ای داشت که نمایندگان در فراکسیون  مربوطه مطرح است. در این خصوص توافقاتی صورت گرفت که کلیات آن به تصویب رسیده و هم‌اینک در کمیسیون امنیت ملی در مورد آن در حال اقدام هستند. درواقع قانون برخورد با دشمنان را به جد دنبال می‌کنیم. تا در راستای مقابله با مصوبات اخیر دولت آمریکا اعتراض خود را اعلام کنیم. 

به نظر شما مجلس در مقابل تحریم‌ها، در امر غنی‌سازی چیست؟ 

ـ موضوع غنی‌سازی موضوع سیاست ملی ما بوده و بسیار بر آن تأکید شده است. و در قطعنامه اخیر اشاره داشته  بود که اگر ۵ تا ۸ سال طرفین مسئولیت خود را انجام دادند، تغییراتی در غنی‌سازی صورت گیرد و  ما وارد فازهای بعدی کار شویم. متأسفانه آمریکا با نقض برجام به‌نوعی می‌خواهد برجام را از شمولیت خارج کند. ما به انجام تعهدات برجام تأکیدداریم و قطعاً غنی‌سازی را هم از دستور کار خود خارج نخواهیم ساخت. 

مجلس در بحث تحریم‌ها درزمینهٔ افزایش توان دفاعی برنامه‌ای در دستور کاردار؟ 

در طرحی که تصویب‌شده همه مباحث دفاعی اجرا خواهد شد اگر ببینیم تحریم‌ها خلاف مباحث حقوق بشری بوده و تهدیدکننده جان انسان‌هاست اعلام کردیم که ما نیز ساکت نخواهیم نشست و به تقویت بنیه نظامی خواهیم پرداخت. 

پیام ماهواره سیمرغ چیست؟ 

ـ پیام این ماهواره تقویت قدرت دفاعی کشور و فناوری‌های روز است که ایران اسلامی به آن دست‌یافته است. ما باید بتوانیم از فنّاوری ماهواره استفاده کنیم تا امکان پیشرفت کشور را مهیاسازیم. ماهواره قادر است مسائل مختلف را شناسایی و برای هدایت موشک‌ها ما را بهره‌مند سازد.

چرا مجلس نسبت به عملکرد وزارتخانه‌ها در خصوص قانون جامع ایثارگران بی‌توجه است؟

ـ مجلس بی‌توجه نیست. ما دنبال اجرای قانون برنامه ششم توسعه  علی‌الخصوص در امور ایثارگران هستیم و در حال پیگیری مباحثی هستیم که مغایر با اهداف برنامه ششم است. پورمختار اضافه کرد: قانون جامع ایثارگری به دستگاه‌ها ابلاغ‌شده و بخشی از امور هم به فراکسیون ایثارگران مجلس واگذارشده است. قسمتی از مشکلات کنونی در این موضوع، بودجه است. همچنین در برخی موارد نیاز به تصمیماتی داریم که باید هرچه سریع‌تر اتخاذ شود. این حق ایثارگران است که دنبال امتیازات قانونی خود باشند. 


در بحث ایجاد پست‌های هم‌تراز شغل برای ایثارگران با توجه به استفساریه تبصره ۳ از ماده ۹ قانون استخدامی آنان، چه اقداماتی صورت پذیرفته است؟

ـ موضوع ایثارگران در بحث ایجاد پست‌های هم‌تراز موارد متعددی دارد که هنوز  در برخی از دستگاه‌های اجرایی به آن کمتر توجه یا اصلاً اجرایی نشده است. لذا این موضوع هم در کنار سایر موضوعات مسکوت  و در حال پیگیری است. 

در خصوص مشکلات غار علی‌صدر بفرمایید؟

ـ پرونده غار علی‌صدر در مرحله دادسرا و دادخواست است که رسیدگی لازم صورت خواهد گرفت. مستندات لازم را جمع‌آوری کردیم وقتی رأی صادر شود نهایی و قطعی خواهد بود که لازم‌الاجرا است و بر آن اساس مسئولان باید پاسخگو باشند. 

آیا امکان دارد که غار از بخش خصوصی به دولت برگردانده شود؟

ـ آنچه مسلم است این است که پس از صادر شدن رأی تکلیف غار مشخص و بر خلعید آن تأکید خواهد شد. متأسفانه سال‌های گذشته غار تبدیل به محل درآمد برای برخی افراد غیر شده بود. که سرمایه‌های بدست‌ آمده از آن را در جای دیگری هزینه می‌کردند. 

تحقیق و تفحص‌ها هم در حال انجام است و باید مشخص شود که درآمد حاصل از غار به کجا رفته؟ 

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخشی از درآمدها به سمت «عباس‌آباد» رفته و آنجا حیات خلوت برخی افراد شده است. در حقیقت از ظرفیت وجودی غار آن‌چنان‌که بایدوشاید برای توسعه استان و شهرستان کبودرآهنگ بهره نگرفته‌اند. باید متولیان امر این ایراد را بپذیرند و با مردم صادقانه حرف بزنند. بعدازآن دولت اگر خواست واگذار کند  قطعاً با شرایط خاص این کار را خواهد کرد. در غیر این صورت خود به نحو دیگری مدیریت خواهد کرد. 

اگر دستگاه اجرایی نسبت به اجرای قانون  بی‌تفاوت باشد واکنش مسئولین ناظر چیست؟

ـ در صورت مشاهده این‌گونه تخلفات،  مدیر دستگاه مربوطه محکوم خواهد شد و دیوان عدالت اداری می‌تواند حکم انفصال‌ازخدمت مدیر را صادر کند. این جرم است و اگر شکایتی باشد دادگاه رسیدگی خواهد کرد. قوانین لازم‌الاجرا است و کسی نمی‌تواند خلاف آن عمل کند.


گزارشگر قنبری خرم



منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار