رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان بیان کرد: در زمینه بهداشتی و دارو و درمان کد رهگیری در دست اجراست و در بخش کالاهای مصرفی نیز به زودی کد رهگیری اجرایی می‌شود.
کد خبر: ۳۶۰۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴ 15 January 2017
رئیس اداره نظارت و بازرسی همدان با اشاره به اینکه ریسک قاچاق کالا در همدان افزایش یافته است، گفت: برخوردها با کالای قاچاق بازدارنده است.

به گزارش تسنیم؛ علیرضا شجاعی با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کالا با جدیت و تلاش بسیاری از سوی نهادهای مرتبط در استان همدان ادامه دارد اظهار داشت: آیین‌نامه‌های مرتبط با مبارزه با قاچاق کالا در حال تکمیل هستند و سامانه‌های مرتبط با مدیریت کالا در کشور نیز نهایی شده است.

وی با بیان اینکه حوزه اطلاعاتی کامل در رابطه با جابه‌جایی کالا در کشور و امکان تمیز کالای قاچاق از کالای غیرقاچاق تا حد بسیار زیادی فراهم شده است، افزود: خوشبختانه فرصت‌های لازم داده شده و بازار توجیه شده است.

شجاعی موبایل، لوازم خانگی و پوشاک به عنوان اولویت‌های اصلی مبارزه با قاچاق کالا در همدان مشخص شده است، افزود: البته مبارزه با کالای قاچاق در تمامی گروه‌های کالایی انجام می‌شود تا بتوان میزان آن در بازارهای را کاهش داد.

وی با بیان اینکه ابتدا به ابزارهایی برای شناسایی کالای قاچاق نیاز داشتیم تا بتوان مانع زیان به مردم ، بازار و حوزه تامین و توزیع شویم، تصریح کرد: با ایجاد سامانه‌ها و اجرای کد رهگیری کالاهای وارداتی زمینه‌ برای مبارزه بهتر با قاچاق کالا فراهم می‌شود.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان بیان کرد: در زمینه بهداشتی و دارو و درمان کد رهگیری در دست اجراست و در بخش کالاهای مصرفی نیز به زودی کد رهگیری اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های دولت افزایش ریسک و هزینه‌های قاچاق برای قاچاقچیان است، افزود: باید به جایی برسیم که کالای قاچاق برای قاچاقچی ریسک بالایی داشته باشد و توجیه اقتصادی خود را از دست بدهد.

شجاعی با بیان اینکه در دادگاه‌ها و تعزیرات برخورد با کالاهای قاچاق خوب، قوی و بازدارنده است، عنوان کرد: در روند مبارزه با قاچاق کالا، به طور عام همگی قاچاقچی نیستند بلکه بیشتر عرضه کننده کالای قاچاق محسوب می‌شوند.

وی بیان کرد: اگر در بازار همدان قاچاق را سازمان یافته و توزیع‌کننده‌ها را عمده ببینیم مجازات‌ها تشدید و از حوزه تعزیرات خارج شده و در دادگاه‌ها به عنوان جرم رسیدگی می‌شود.

شجاعی عنوان کرد: قاچاق کالا زمانی متقاضی دارد که به نیاز مصرف‌کننده از طریق قانونی و درست پاسخ داده نشود، وقتی سیستم تامین و توزیع نرمال شده و هزینه‌های تامین کالا کاهش یابد قاچاق اتوماتیک کاهش می‌یابد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار