فرحزاد:
رئیس ستاد مردمی غدیر بر ترویج و شناساندن واقعه غدیر تاکید کرد و گفت: عید غدیر باید با شکل گیری بسیج همگانی از مهجوریت بیرون آورده شود.
کد خبر: ۱۰۵۴۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۴ 02 July 2022

رئیس ستاد مردمی غدیر بر ترویج و شناساندن واقعه غدیر تاکید کرد و گفت: عید غدیر باید با شکل گیری بسیج همگانی از مهجوریت بیرون آورده شود.

به گزارش تابناک همدان از شفقنا، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد رئیس ستاد مردمی غدیر در نشست خبری  با اشاره به اهمیت روز غدیر اظهار داشت: باید جایگاه عید غدیر در کشور، اولین جایگاه باشد؛ درحالی که امروزه روز غدیر خم آن جایگاهی که باید در جامعه داشته باشد را ندارد.

وی در ادامه افزود: طبق روایات فراوانی که از معصومان(ع) به ما رسیده است، عید غدیر از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است؛ چنانکه از امام صادق(ع) نقل شده است که حضرت سه بار با قسم به لفظ جلاله فرمودند روزی اعظم از روز غدیر وجود ندارد.

رئیس ستاد مردمی غدیر خاطرنشان کرد: عید غدیر از بسیاری از مناسبت ها مهمتر است؛ چراکه غدیر یک روز سرنوشت ساز و یک امر ریشه ای و بنیادی در اسلام است و در واقع زحمات ۲۴۰۰۰ پیامبر در روز غدیر به بار نشسته است و امروزه نیز باید این روز مهم، جایگاه ویژه خود را در بین جوامع اسلامی پیدا کند.

فرحزاد ابراز داشت: حضرت زهرا(س) فرمودند «اگر جایگاه غدیر را حفظ می کردند و بعد از رسول گرامی اسلام(ص) امیرالمومنین(ع) به امامت می رسید، حتی دو نفر هم با همدیگر دعوا نمی کردند» و اگر این گونه می شد امروزه فساد در جامعه نبود، خونریزی نبود، طلاق و دیگر ناهنجاری ها نبود؛ چنانکه امام هادی(ع) در زیارت جامعه کبیره فرمودند اگر ولایت امام علی(ع) در جامعه جا بیفتد تمام فسادها تبدیل به اصلاح می شود.

وی با اشاره به گمنام ماندن روز عید غدیر در بین افراد اظهار داشت: باید عید غدیر با شکل گیری بسیج همگانی از مهجوریت بیرون آورده شود؛ به صورتی که اگر نام مبارک امیرالمومنین(ع) در جهان آورده شود همه ایشان را بشناسند؛ چنانکه مردم جهان خیلی از

افراد مشهور را می شناسند.

این خطیب حوزوی با اشاره به برخی از مصادیق معرفی و شناساندن عید غدیر به مسلمانان و دیگر مردم جهان خاطرنشان کرد: باید در این روز برنامه های مختلفی تهیه و تدارک دیده شود که از جمله این برنامه ها، اجرای جشن ها و شادی های مختلف، پخش شیرینی و پذیرایی ها، اجرای برنامه های معارفی و دیگر فعالیت های ترویجی در اقصی نقاط کشور های اسلامی است که باید به اجرا گذاشته شود و نباید نسبت به این روز بی تفاوت باشیم.

وی گفت: باید فرهنگ غدیری و فاطمی در بین افراد جامعه در بین مردم ترویج داده شود و ناخدای کشتی که امیرالمومنین(ع) است به مردم شناسانده شود و در مدارس نیز از دوران های مختلف در بین دانش آموزان روز غدیر بر آنان معرفی و شناسانده شود تا شناخت کافی در این زمینه داشته باشند.

فرحزاد یکی از مصادیق ترویج عید غدیر را تهیه بسته های معیشتی و اطعام به نیازمندان دانست و ابراز کرد: طبق روایات رسیده برای ما، برای اطعام به نیازمندان هیچ روزی مهم تر و بهتر از روز غدیر نیست و لازم است مردم و دوستداران امیرالمومنین(ع) در این روز هرچه می توانند در این زمینه تلاش و فعالیت کنند.

رئیس ستاد مردمی غدیر در پایان یکی از مصادیق ترویج عید غدیر را اجرای کاروان غدیر و شرکت پرشور مردم در این کاروان دانست و خاطرنشان کرد: کاروان غدیر چندسالی است که با شرکت عموم مردم و با حضور برخی از مراجع و علمای عظام برگزار می شود و امیدواریم که امسال نیز مردم در این کاروان شرکت کنند و هرچه با شکوه تر و بهتر برگزار شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار