نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد: کودکان بیشتری پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ بد غذا می‌شوند.
کد خبر: ۱۰۲۳۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۸ 18 January 2022
 نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد: کودکان بیشتری پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ بد غذا می‌شوند.

به گزارش تابناک همدان، متخصصان علوم پزشکی در انگلیس دریافتند که کروناویروس منجر شده تعداد قابل توجهی از کودکان به بیماری پاروسمی (بویایی‌پریشی) دچار شده اند؛ اختلالی که در آن افراد بوی عجیب و اغلب ناخوشایندی از مواد غذایی تجربه می‌کنند. برای افرادی که به این عارضه مبتلا هستند، شکلات می‌تواند بوی بنزین و لیمو بوی کلم پوسیده را بدهد.

کارشناسان اظهار داشتند: این کودکان پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ به سختی می‌توانند غذا‌هایی را که پیش از این دوست داشتند با میل بخورند. در بسیاری از موارد این بیماری باعث می‌شود کودک مصرف آن ماده غذایی را کنار بگذارد و ممکن است برای بسیاری از آن‌ها اصلا غذا خوردن مشکل باشد.

تصور می‌شود که پاروسمی پیامد این مساله است که گیرنده‌های بویایی کمتری کار می‌کنند و باعث می‌شود فرد تنها برخی از اجزای بو و رایحه را احساس کند.

به گزارش اسکای نیوز، تخمین زده شده که ۲۵۰ هزار بزرگسال در انگلیس در نتیجه ابتلا به بیماری کووید-۱۹ دچار اختلال پاروسمی شده اند. اما در چند ماه گذشته به‌ویژه از سپتامبر گذشته که کووید-۱۹ در کلاس‌های درس شایع‌تر شد، مشاهده شده که این بیماری کودکان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد./ ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار